Dr McCullough: COVID-19-vaccinerna är INTE säkra för mänskligt bruk!

Dr McCullough: COVID-19-vaccinerna är INTE säkra för mänskligt bruk

Okt 29, 2023 - 22:41
Jan 3, 2024 - 17:15
 0  57

Dr McCullough: COVID-19-vaccinerna är INTE säkra för mänskligt bruk!

Vittnar inför Arizona State Senate, Dr. @P_McCulloughMD sa, som en praktiserande läkare, att han ser komplikationerna av COVID-19-vaccinerna från första hand.

Han rapporterade tidigare: "Innan COVID-19 såg jag två fall av myokardit hela min karriär ... Nu ser jag två fall per dag på kliniken." Två viktiga organisationer, World Council for Health och Association of American Physicians and Surgeons, har uppmanat till att ta bort COVID-19-vaccinerna från marknaden, vilket motsäger berättelsen om att alla läkare och myndigheter universellt stöder vaccinerna.

Stater, som Idaho och Florida, överväger att vidta oberoende åtgärder för att ta bort vaccinerna om den federala regeringen inte agerar. Rätten att göra detta ligger inom staternas jurisdiktion när det gäller säkerhetsfrågor för konsumentprodukter. Om federala myndigheter inte tar itu med problemen med vaccinsäkerheten kan delstaterna ingripa genom t.ex. åklagarmyndigheten eller tillsynskommittéer.

Källa: Vigilant News

Vad Är Din Reaktion?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Staffan Med ett falskt WEF , WHO och Blackrock politiskt styre och ett "mainstream media och dess falska FOLIE journalister" som gör allt för att lura befolkningen! så drivs jag av en omättlig nyfikenhet och ett orubbligt engagemang för SANNINGEN. Jag Strävar efter att leverera aktuell och korrekt information som stärker och engagerar läsarna. - "Sant tills motsatsen bevisats"